Sammanfattning av 2022

Nytt år och tid för reflektion..

Lite sen reflektion men det har hänt så mycket under 2022 att jag behövt tänka igenom det ordentligt. Jag har börjat jobb och slutat jobb samtidigt som jag arbetat för att vidareutveckla NPF- gruppen. Stundtals har det varit riktigt tufft och jag känner mig ibland som en bedragare. Ska jag kunna leda ett företag? Är jag verkligen vuxen? När ska fasaden spricka? Fake it until you make it – har varit mitt mantra.

Men sen där efter sommaren så lossnade det helt plötsligt och 1 psykolog blev 2 som blev 3 och nu 4. Vi kommer att blir 5 i mars och har jobb för två till. Jag vet fortfarande inte alltid vad jag gör men lär mig allt eftersom. Det finns så många flera barn och ungdomar som vi kan hjälpa. Så många flera förtvivlande och kämpande föräldrar som vi kan stötta och bara för en liten stund, kunna avlasta. När ska den här patientgruppen bli lyssnad på? När ska de tas på allvar?

Jag fortsätter att kämpa för min skull, NPF- gruppens skull och för alla som andra som sliter. Tack till alla mina underbara medarbetare, älskade familjen och till min samarbetspartner Anders Halvarsson som får stå ut med oändligt dumma frågor och suckande utbrott!

Snart firar NPF- gruppen 2 år!😱 Helt fantastiskt! Tveka inte att höra av er till oss så gör vi allt för att hjälpa er! Samarbetspartner, underleverantör eller förälder som bara vill lämna över stafettpinnen ett tag så du får andas.

share-img-npf-gruppen

Ta första steget

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss så berättar vi mer.