Gott nytt år 2024!

Vi avslutade innan jul med att vara matchvärd på Brynäs- Kalmar. En mycket rolig kväll där vi fick träffa många barn, ungdomar och vuxna. Vi sponsrar Brynäs och en Bra start då vi tycker det är viktigt att alla, oavsett funktionsnedsättning ska få en chans att göra det man vill.

Lördagen innan matchkvällen så var vi också med på ett prova- på- tillfälle tillsammans med Dome, där barn fick prova på Parkour på en alldeles tom arena. Vi kommer också med stöttning från Viggofoundation ha en NPF-anpassad kurs just för barn med NPF.

Vi ser tyvärr ofta barn som i relativt tidig ålder hamnar lite utanför, kanske inte reagerar som norm eller har svårt med socialt samspel. Vi vet också att det är så viktigt för självkänslan att få lyckas och med dessa insatser så försöker vi hjälpa till litegrann i alla fall.

Vad har annars hänt under 2023? Vi har vuxit och blivit flera. Startade 2023 med tre psykologer och nu är vi snart 9 stycken psykologer. Vi har startat en mottagning i Umeå. Vi har träffat så många underbara barn, ungdomar och vuxna som vi fått hjälpa att ge dem en bättre förståelse för hur just de fungerar.

Vi går nu in i 2024 med en lite tuffare verklighet runt omkring oss med många besparingar och indragningar av personal. Vi finns här och försöker stötta, utbilda och göra oss hörda så att så många som möjligt ska få det stöd de behöver.

Har du några funderingar, frågor eller vill ha hjälp? Tveka inte utan hör av dig till oss!

Rätt vård i rätt tid!

God fortsättning!

Önskar vi på NPF-gruppen

DSC_5550 (1)

NPF-gruppen – rätt vård i rätt tid.

Ta första steget

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss så berättar vi mer.