NPF-gruppen söker ytterligare en psykolog till sitt team

Vi vill nu utöka vårt team med ytterligare en psykolog. NPF-gruppen i Gävle arbetar med barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi som arbetar här är barnneurolog, psykolog och barnsjuksköterska. Vi utreder barn- och ungdomar från 0-18 år och erbjuder behandlingsinsatser samt läkarmottagning.

Vi är ett team med tätt samarbete och erbjuder våra kunder en kontinuitet och en samsyn. Vår vision är rätt vård i rätt tid, där man som barn, ungdom och familj ska få hjälp. Kan vi inte erbjuda den hjälpen i dagsläge så försöker vi förmedla kontakt till rätt person.

Mottagningen ligger alldeles bredvid Järnvägsstationen i Gävle i fina, nyrenoverade lokaler.

Om arbetet

Som psykolog hos oss kommer du arbeta främst med neuropsykiatriska utredningar men även med föräldrastöd och behandlingsinsatser. Alla utredningar startar med ett gemensamt bedömningssamtal med läkare och psykolog och avslutas med en gemensam återgivning.

I arbetet kan resor ingå med utredningar på annan ort.

Då vi är en relativt nystartad verksamhet kan arbetsuppgifterna komma att ändras över tid och du har själv stor möjlighet att utveckla din roll på mottagningen.

Om dig.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av NPF och av utredningsarbete.  Du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar samt tycker om att arbeta i team. Du är väl förtrogen med psykologiska test så som Wechslerskalorna och ADOS. Du är intresserad av att arbeta med vidareutveckling av verksamheten och är öppen för att arbeta på nya sätt, utifrån målgruppens och verksamhetens behov. Då vi är ett mindre team på mottagningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

news-1

Foto: Arthur Poulin

Anställningsform: Tillsvidare anställning.
Anställningsstart: 220501 eller efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 220306

Vid frågor eller ansökan - kontakta therese@npf-gruppen eller på 070-493 65 65

Vi hoppas att få höra ifrån dig!

Ta första steget

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss så berättar vi mer.